ظهور وب را میتوان منشاء یکی از مهمترین تحولات قرن بیست و یک در عرصه ارتباطات دانست. از سال 1990 که وب توسط آقای برنرزلی ارائه شد، جنبشی به وجود آمد که باید همه اطلاعات از روی کاغذ به اطلاعات الکترونیکی تبدیل شود. جنبش سریع دیجیتالی شدن اطلاعات موجب شد که کاربران وب، امکان دسترسی به انبوهی از اطلاعات را داشته باشند. در ادامه وب 2.0 دیگر به دنبال منابع قدیمی اطلاعات نیست، بلکه به دنبال ابزاری هست تا اطلاعات را به شیوه های جدید و موثرتری جمع آوری و تلفیق کند و در اختیار ما قرار دهد. همچنین شبکههای اجتماعی به سرعت به وجود آمده اند و با استقبال گسترده کاربران رو به رو شده اند. اما نسخه سوم وب تازه در حال متولد شدن است و مرحلهای جدید از آینده وب است. تمرکز اصلی وب 3.0 روی هوشمند شدن وب است و پیش بینی میشود که در آینده نزدیک کامپیوترها، محتوای وب را میفهمند و آن را درک می کنند. تکنولوژی های جدید همچون وب معنایی در دستور کار این نوع از وب قرار خواهد گرفت.
ادبی فیروزجاه, حسین. (1399). بررسی جامع وب 3.0 در کتابخانه های دانشگاهی. نشریه علمی تخصصی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی ایران (ادکا), 5(1), 5-14.
MLA
حسین ادبی فیروزجاه. "بررسی جامع وب 3.0 در کتابخانه های دانشگاهی". نشریه علمی تخصصی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی ایران (ادکا), 5, 1, 1399, 5-14.
HARVARD
ادبی فیروزجاه, حسین. (1399). 'بررسی جامع وب 3.0 در کتابخانه های دانشگاهی', نشریه علمی تخصصی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی ایران (ادکا), 5(1), pp. 5-14.
VANCOUVER
ادبی فیروزجاه, حسین. بررسی جامع وب 3.0 در کتابخانه های دانشگاهی. نشریه علمی تخصصی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی ایران (ادکا), 1399; 5(1): 5-14.